9.2Kiyoh
Toegevoegd aan je bestellijst
Bewerk bestellijst Meer artikelen toevoegen
PUResist water protection system

PUResist water protection system

minuten lezen

Keukens PUResist

In de keuken wordt gewerkt met (kokend) water en stoom. De kans dat losse keukenkasten in aanraking komen met vocht is groot. Kwaliteit zie je vaak niet meteen, meestal wordt dit na jaren gebruik pas zichtbaar. In keukenwinkels is het beoordelen van kwaliteit ingewikkeld. In een luxe keukenshowroom ziet alles er mooi uit.

PUResist kantafwerking

Fronten, zijwanden, legplanken worden vaak afgewerkt met een kunststof kantenband. De hechting van een kantenband kan op verschillende manieren worden bereikt. Door normale verlijming, lasertechniek of een speciale PUResist-lijmtechniek.

PUResist water protection system

Met de unieke PUResist lijmtechnologie bereikt Häcker de hoogste kwaliteitseigenschappen bij het hechten van kanten. Ze zijn waterafstotend en worden gekenmerkt door een hoge bestendigheid. De techniek is duurzaam omdat de gebruikte lijmtechnologie oplosmiddelvrij is.

Hacker Systemat keukenkasten PUResist

Het testlaboratorium van Häcker keukens staat garant voor kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Dit is uitzonderlijk in de keukenindustrie. Dit verbetert de kwaliteit omdat het testlaboratorium praktische toepassingen simuleert.

Delen
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Akkoord Info »