Toegevoegd aan offertelijst
Bewerk offertelijst Meer artikelen toevoegen
Jetstone

Cosmos Black (prijsgroep 4)

€0,00
Voorgemonteerd geleverdLevertijd circa 12-16 werkweken
Je vergeet de volgende keuze:
  - +
  Online keukenkasten bestellen
  Door klanten beoordeeld met een 9.8
  Beschrijving Cosmos Black (prijsgroep 4)
  Graniet Cosmos Black. Maximale maat 250,0x120,0cm. Grotere afmeting met een stuiknaad.

  Graniet is een stollingsgesteente dat miljoenen jaren geleden door de natuur is gevormd. De winning ervan vindt over de gehele wereld plaats, en elk winningsgebied op de aarde kent zijn eigen kleur en structuur in graniet. Eigenschappen kunnen dan ook per kleur fors verschillen. Veel voorkomende kenmerken, die overigens niets afdoen aan de kwaliteit, zijn onder andere kleine oppervlakte putjes (vooral bij strijklicht) en haarscheurtjes, fijne polijst krasjes, doffe zwarte vlekjes en transparante lijnstructuren.

  Zet nooit hete pannen op het blad en ga nooit op het blad staan of zitten. Gebruik geen (schoonmaak) middelen met een pH-waarde <4 of >10. Vermijd contact met aceton en met extreem agressieve reinigingsmiddelen zoals metaalreinigers, gootsteen- ontstoppers en andere corrosieve stoffen. Laat bij werkbladen met een verlijmde rand, de vaatwasser met gesloten deur uitdampen.

  Direct contact
  Bel Raymond 068 1877143
  WhatsApp 068 1877143
  318 beoordelingen via klantenvertellen.nl
  Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
  Wij plaatsen cookies om onze website en dienstverlening gebruiksvriendelijker te maken. Is dit akkoord? Optimale cookies Alleen noodzakelijke Info »