Welke uitvoering kies ik? Welke uitvoering past bij mijn keukenfront?

Extra afwerkingen voor keukenkasten leveren wij in verschillende uitvoeringen. Vaak is dezelfde uitvoering mogelijk als de afwerking van het front. Maar soms zijn er meerdere afwerkingen mogelijk voor een mooi eindresultaat. In de winkel kunnen wij de meeste afwerkingen laten zien.

Uitvoering vinden

Op de productpagina van het gewenste front, vindt je de geadviseerde uitvoeringen passend bij het front voor afwerking van zichtbare zijden, plinten, regalen en systeemwanden. De bestelcode (in dit voorbeeld KU en LMD) vul je in bij het toevoegen van de extra afwerking(en). Tijdens de ordercheck afspraak in de winkel, nemen wij deze keuzes nogmaals goed met je door. Je kunt natuurlijk ook van het advies afwijken, wanneer jij andere ideeën hebt voor jouw ontwerp.

 

Bestelcodes en afwerkingen

KU Kunststof
KG Kunststof glanzend
LD Hoogglans UV-lak met kunststof kantenband
LMD Mat UV-lak met kunststof kantenband
LM Mat gelakt (naadloos)
LA Essenhout repro mat gelakt
FU Echthout fineer
FB Echthout fineer poriën geborsteld
FP Echthout fineer geprofileerd/Speciaal lak

Nerfrichting systeemwanden

De nerfrichting bij systeemwanden met een houtlook en echthout fineer oppervlakte is altijd verticaal. Bij afdek bodems loopt de nerfrichting altijd horizontaal.

...Lees meer
Filters Filters

Regaalplank (prijs per 10,0cm)

Regaalplank prijs per 10,0cm lengte. Belastbaarheid maximaal 25kg/m2 bij montage tegen een muur van beton. LENGTE: maximaal 260,0cm.
€10,70 €8,56
Pagina 1 van 1