Bij het inmeten van de keukenruimte ga je nauwkeurig te werk. Toch maakt een klein maatverschil vaak niet zo heel veel uit voor het plaatsen van de keukenkasten. Tussen de laatste kast en de muur adviseren wij een frontpasstuk te plannen. Bestel het frontpasstuk iets breder en zaag het passtuk tijdens de montage op de juiste breedte.

Staat de muur waartegen het passtuk komt niet helemaal haaks of lood, dan geeft de extra breedte van het passtuk je alsnog de mogelijkheid, de aansluiting van de keuken tegen de muur netjes af te werken. Wanneer een muur iets in het lood staat, is een hoog passtuk aan de bovenzijde smaller dan de onderzijde.

Plan een frontpasstuk tussen de muur een de keukenkast

Plan een onderkast met draaideur niet strak tegen de muur? Wij adviseren altijd een passtuk tussen de keukenkast en de muur te plannen. Een deur kan dan volledig open, zeker bij een keukenkast met greep is een passtuk noodzakelijk. Plan je geen frontpasstuk, dan 'nekt' de greep tussen de deur en de muur. Plan je een staande kast met laden strak tegen de muur? Door een obstakel, bijvoorbeeld een vensterbank of een radiator kunnen laden soms niet volledig worden geopend. Wij adviseren altijd een passtuk tussen de keukenkast en de muur te plannen.

Frontpasstuk tussen de vaatwasser en de muur

Plan tussen een vaatwasser en een muur ook altijd een frontpasstuk. Bekijk of de vaatwasser volledig geopend kan worden, zonder obstakels. Een vaatwasser staat niet in een kast maar tussen twee kasten. Plan je een vaatwasser aan het einde van een rij onderkasten, dan mis je een keukenkast aan een zijde van de vaatwasser. Dit los je op met een steunwand (systeemwand). De steunwand geeft je de mogelijkheid om het frontpasstuk te bevestigen en ondersteund het werkblad.

...Lees meer
Product filters Product filters

Onderkast frontpasstuk

Frontpasstuk onderkast in frontmateriaal (frontgelijk).
€61,00 €51,85

Onderkast frontpasstuk

Frontpasstuk onderkast in frontmateriaal (frontgelijk).
€72,00 €61,20
Pagina 1 van 1