Wat is een zichtzijde UV lak?

De binnen- en buitenzijden van keukenkasten worden geleverd in de gekozen korpuskleur, 2077 kristalwit, 2022 lichtgrijs of 2059 titaan. Buitenzijden welke in het zicht komen kun je bij Häcker systemat keukenkasten gratis laten afwerken met een UV matlak of hoogglans lak.

Wat is een systeemwand?

Een systeemwand is een veel gekozen alternatief voor een zichtzijde UV lak. Een systeemwand is een extra paneel welke tegen de zijwand van een keukenkast wordt geplaatst. Een systeemwand heeft dezelfde hoogte als de korpushoogte van de keukenkast. Systeemwanden voor onderkasten en staande kasten worden vaak bestelt tot op de vloer. Voor onder een systeemwand tot op de vloer, levert Häcker een afsluitprofiel mee. Systeemwanden steken 2,3cm voorbij de voorkant van de keukenkast. De voorzijde van de systeemwand komt nagenoeg gelijk met de voorzijde van het front.

Wat is een front afsluitwand?

Een front afsluitwand is een zichtzijde afwerking gemaakt van frontmateriaal en alleen mogelijk bij greeploze keukenkasten. Het frontmateriaal wordt voorgemonteerd in verstek geleverd met aan de bovenzijde een greeplijst. De korte zijde (voorzijde) is 5,0cm breed en de zijkant is afgestemd op de korpusdiepte. Werkelijk is een systeemwand ongeveer 2,3cm dieper, zodat het front afsluitpaneel gelijk komt met het front van de kast ernaast. Er is ook een variant front afsluitwand mogelijk met een gedeeld front.

Rugwandbekleding

De achterzijde van vrijstaande onderkasten, bijvoorbeeld in een eiland opstelling, kun je afwerken met rugwandbekleding. Rugwandbekleding loopt door tot op de vloer en wordt geleverd met montage bevestiging.