Elke keukenkast wordt voorgemonteerd vanaf de fabriek in Duitsland geleverd. Deuren, laden en korfladen zijn in de fabriek al op de keukenkast gemonteerd. De hoogte van keukenkasten is altijd exclusief de plint hoogte.

Speciale onderkast voor de kookplaat

De voorschriften voor het inbouwen van een kookplaat zijn verschillend per type en merk kookplaat. Häcker houdt bij de productie van keukenkasten rekening met deze voorschriften. Vuren houten regels bovenin de kast worden soms lager geplaatst voor ventilatie van een kookplaat. Soms wordt de lade bovenin de keukenkast iets lager geplaatst om inbouw diepte te creëren. Soms komt er zelf een speciale lade bovenin een kookplaat kast. Wanneer mogelijk, levert Häcker een beschermplaat voor bovenin de onderkast voor de kookplaat. Aanpassingen zijn afhankelijk van het gekozen kastsysteem, type keukenkast, werkblad dikte, keukenplanning en type kookplaat. Bekijk altijd voor montage, of er nog aanvullende aanpassingen door de monteur moeten worden gedaan.

Speciale onderkast voor kookplaat met afzuiging

Voor een inductie kookplaat met afzuiging in het kookveld (Bora, Siemens inductionAir of combiAir), voeg je maatwerk kookplaat kast toe aan je bestelling. Dit is een standaard aanpassing van de kookplaatkast, Häcker levert dan een speciale lade onder de kookplaat met binnenblende en uitneembare tussenbodem. In sommige situatie is een standaard constructie wijziging niet afdoende.

Ruimte voor een luchtafvoer naar de plint of naar buiten

Een inductie kookplaat met afzuiging kan middels recirculatie of met een afvoer naar buiten worden aangesloten. Recirculatie lucht kan meestal worden afgevoerd met of zonder luchtafvoerbuis. Luchtafvoer naar buiten gaat altijd via een luchtafvoerbuis. Een luchtafvoerbuis kan horizontaal via de achterzijde naar buiten worden aangesloten of met een haakse bocht naar beneden, binnen de korpus of achter de keukenkast langs. Afhankelijk van de gekozen configuratie en hulpstukken, is er ruimte voor de luchtafvoerbuizen nodig. Soms is het noodzakelijk om de korpus in diepte in te korten, voeg dan reduceren korpusdiepte onderkast toe voor de keukenkasten welke in diepte ingekort moeten worden. Een extra diep werkblad met loze ruimte achter de keukenkasten kan ook een oplossing zijn.

...Lees meer
Filters Filters

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven korf, 2 korven.
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven binnenlade, 1 binnenlade, 2 korven.
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven lade, 1 speciale lade, 2 korven. Belangrijk: afwijkende hoogte bes
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven lade, 1 speciale lade, 1 lade, 2 korven. Belangrijk: afwijkende ho
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven korf, 2 korven.
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven binnenlade, 1 binnenlade, 1 speciale korf, 1 korf.
€--,--

Onderkast voor kookplaat oneLine

Onderkast voor inbouw kookplaat, 1 korf, 1 korf met Tipmatic softclose, 1 metalen beschermplaat bovenkorf.
€--,--

Onderkast voor kookplaat oneLine

Onderkast voor inbouw kookplaat, 1 binnenlade met metaalblende, 1 speciale korf, 1 korf met Tipmatic softclose, 1 metalen beschermplaat bovenkorf.
€--,--

Onderkast voor kookplaat

Onderkast voor inbouwkookplaat, korpushoogte 78,0cm, 1 metalen beschermplaat boven lade, 2 laden, 1 korf.
€--,--

Ontluchting in greeplijst

Ontluchting uitkeping in greeplijst onder de kookplaat, voor ontluchting inductie kookplaat. Uitkeping 75,0cm en 85,0cm breed met tussenspijl.
€--,--
Pagina 1 van 1