Elke keukenkast wordt voorgemonteerd vanaf de fabriek in Duitsland geleverd. Deuren, laden en korfladen zijn in de fabriek al op de keukenkast gemonteerd. De hoogte van keukenkasten is altijd exclusief de plint hoogte.

Welke vaatwasser past er in mijn keukenkasten plan?

Wil je een greep op je keukenkasten, dan past een XXL vaatwasser (86,0cm hoog) altijd. Je moet wel een plint van minimaal 10,0cm hoog bestellen, maar dat is ook de minimale plint hoogte welke wij hanteren. Een normale vaatwasser (82,0cm hoog) past ook, wanneer je keukenkasten met een greep wilt. Je moet dan wel een XXL bouwpakket met het front van de vaatwasser mee bestellen. Dit pakket bestaat uit 2 balkjes, welke tussen het werkblad en de vaatwasser worden geplaatst. In greeploze keukenkasten past een XXL vaatwasser (86,0cm hoog) alleen, wanneer de plint minimaal 14,0cm hoog is. Wij controleren of de vaatwasser welke jij opgeeft, past in jouw keukenkasten plan.

Uitkeping in de plint bij onder de vaatwasser

Om het openen van de vaatwasser mogelijk te maken, moet er meestal een uitkeping uit de plint worden gezaagd onder de vaatwasser. De hoogte van deze uitsparing is per situatie anders, afhankelijk hoeveel het keukenfront onder de vaatwasser deur uitsteekt en de terugval van de vaatwasser achter de keukenplint. Het meegeleverde witte afwerk profiel, gebruik je om de uitkeping in de plint netjes af te werken.

...Lees meer
Filters Filters

Front-set vaatwasser

Front-set voor volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed, 1 distantie plaat/lijsten voor montage tegen onderzijde werkblad.
€--,--

Front-set vaatwasser

Front-set voor volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed. 1 gekoppeld front, 1 distantie plaat/lijsten voor montage tegen onderzijde werkblad.
€--,--

Bouwpakket XXL

2 houten lijsten 6,0cm hoog rvs kleurig voor montage tussen werkblad en bovenzijde volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed.
€--,--

Front vaatwasser

Front-set voor volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed, 2 massief houten lijsten voor montage tegen onderzijde werkblad.
€--,--

Front vaatwasser

Front-set (gedeeld) voor volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed. L-lijst boven onderbroken gemonteerd op het front. 2 massief houten lijsten
€--,--

Front vaatwasser oneLine

Front-set oneLine voor volledig geïntegreerde vaatwasser 60,0cm breed, 2 massief houten lijsten voor montage tegen onderzijde werkblad.
€--,--
Pagina 1 van 1