Thuiskeukens.nl is de online keukenkastenspecialist

Op Thuiskeukens.nl vind je hoogwaardige keukenkasten, transparant en scherp per stuk geprijsd. Je kunt zelf de kasten voor je ontwerp kiezen en direct de beste prijs berekenen. Onze keukenkastenspecialisten staan klaar voor advies of een scherpe offerte. Regel zelf de apparatuur, het werkblad en de plaatsing van je nieuwe keukenkasten. Je bespaart tot 35% met onze werkwijze op de aanschaf van hoogwaardige keukenkasten ten opzichte van traditionele keukenzaken.

Bij ons kun je altijd rekenen op ondersteuning tijdens het kiezen en bestellen, maar ook tijdens het plaatsen van je nieuwe keukenkasten. Wij werken extra hard om onze klanten tevreden te houden. Dit betekent dat we snel reageren op e-mails en WhatsApp-berichten, afspraken nakomen, feedback serieus nemen en klachten direct oplossen. Je kunt op ons rekenen, zowel tijdens als na de aankoop.

Over ons: Andrea en Raymond

Andrea en Raymond zijn in 2011 Thuiskeukens.nl begonnen. Andrea, een kei in het regelen van alles wat achter de schermen moet worden gedaan en heeft een administratieve achtergrond. Raymond is letterlijk met keukens opgegroeid en brengt zijn ervaring hierin mee.

'Ik ben in de keuken geboren. Dat zou je inderdaad best kunnen zeggen. Ik kom uit een keukenfamilie. Mijn ouders hadden een keukenzaak, en ik ben dus met keukens opgegroeid. Ik kwam er vroeg mee in aanraking en al gauw stond voor mij vast dat ik met keukens mijn boterham zou willen verdienen.'