Toegevoegd aan offertelijst
Bewerk offertelijst Meer artikelen toevoegen
Häcker systemat

Korpus 2077 kristalwit

€0,00
Voorgemonteerd geleverd
Je vergeet de volgende keuze:
  - +
  Topkwaliteit keukenkasten
  Deskundig advies
  Scherpe prijzen
  Beschrijving Korpus 2077 kristalwit
  De binnen- en buitenzijde van de keukenkast is kristalwit fijnstructuur, laden en korfladen titaan (lavagrijs). Anti-slipmat standaard niet inbegrepen.

  Häcker systemat keukenkasten standaard met ladesysteem Metro box R (72) titaan

  Keukenkasten van systemat worden standaard geleverd met Metro box R (72) laden van het merk Grass. Het ladesysteem met metalen zijwanden en achterwand (korflade spoel onderkast met houten achterwand) is voorzien van een poedercoating, mat gestructureerd titaan (lavagrijs). De ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar met geïntegreerd 'soft-close' sluiting en automatisch intrek mechanisme. De geleiders kennen een hoog loopcomfort door synchronisatie. Fronten zijn 3-dimensionaal verstelbaar, montage van het front zonder gereedschap.

  Zichtbare korpuszijden

  Zichtbare korpuszijden van keukenkasten kunnen zonder meerprijs worden afgewerkt met een PerfectSense UV-matlak of een PerfectSense UV-hoogglans lak. Het standaard zijpaneel van de keukenkast wordt in de fabriek vervangen voor een zijwand in de gekozen uitvoering. Het oppervlakte van de buitenzijde en de kopzijden van het zijpaneel worden afgewerkt in de gewenste kleur. Zichtbare korpuszijden van greeploze keukenkasten levert Häcker met binnenzijdige uitsparingen voor de greeplijsten, zodat de kop van de greeplijst niet zichtbaar is op de zijkant van de keukenkast.

  Systeemwanden

  Als alternatief voor zichtbare korpuszijden levert Häcker systeemwanden. Een systeemwand is een plaat welke tijdens de montage tegen een zichtzijde van een keukenkast wordt geplaatst. Er zijn verschillende afwerkingen, materialen en kleuren mogelijk. Met systeemwanden werk je keukenkasten nog fraaier af. Systeemwanden worden frontgelijk gepland. De kier tussen de korpus en het keukenfront wordt hierdoor afgedicht. Systeemwanden kun je door laten lopen tot op de vloer, dit geeft een rustig en strak design.

  PURresist water protection systeem

  PUResist water protection systeem beperkt de kans op intreden van vocht tot een minimum. Bij vormkanten wordt de kantenbewerking met PUR-lijm uitgevoerd. De verlijming gebeurd bij de korpus, fronten en systeemwanden.

  PURemission

  Alle houtproducten voldoen bij Häcker aan de hoge Amerikaanse standaard met betrekking tot de toegestane formaldehyde grenswaarden. Tegelijkertijd vallen ze onder de Europese normen. Doordat Häcker houtmaterialen en leveranciers zorgvuldig selecteert, is Häcker erin geslaagd om te voldoen aan de uitstoot richtlijnen conform CARB2 93120 en TSCA 6. Häcker keukenkasten voldoen aan de maximale waarden van uitstoot klasse E1 van de Europese richtlijnen, en komen hier regelmatig ook ver onder.

  We helpen je graag
  Bel Raymond 068 1877143
  WhatsApp 068 1877143
  318 beoordelingen via klantenvertellen.nl
  Specificaties
  • Merk: Häcker systemat
  • Artikelnummer: Korpus 2077 kristalwit
  • Ladesysteem: Grass metro box R (72) titaan
  • Scharnier: Hettich met soft-close
  • Dikte legplank: 1,9cm
  • Dikte bodem: 1,9cm
  • Dikte zijwand: 1,6cm
  Häcker systemat Korpus 2077 kristalwit
  Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
  Wij plaatsen cookies om onze website en dienstverlening gebruiksvriendelijker te maken. Is dit akkoord? Optimale cookies Alleen noodzakelijke Info »