Wanneer ontvang ik de 'ik regel alles zelf' korting?

Je weet precies wat je wilt en regelt (bijna) alles zelf. Je bestelt zelf apparatuur en een werkblad en bent op zoek naar hoge kwaliteit voorgemonteerde keukenkasten. Wanneer je online keukenkasten kiest en shopt, ontvang je standaard 15% korting. Is het totaalbedrag van jouw bestellijst €4.000,00 of meer, dan ontvang je nogmaals 15% extra korting en vanaf een totaalbedrag van €10.500,00 nogmaals 3%. Dat is lekker snel verdient, toch! Korting percentages over de netto prijzen en niet over de bezorgkosten. 

Voorwaarden voor de 'ik regel alles zelf' korting

  • Je kiest zelf keukenkasten voor jouw ontwerp via onze website.
  • Je verstuurd je bestellijst via de checkout.
  • Je maakt hierna een gratis ordercheck afspraak via de website.
  • De keukenmonteur regel jij zelf.

Wil je het kiezen van keukenkasten door ons laten doen?

Plan dan een . Deze afspraak kost €49,00. Wanneer je binnen 14 dagen akkoord geeft op onze offerte, ontvang je dit bedrag retour en overleg je tijdens de afspraak een goedkopere offerte voor dezelfde Häcker systemat keukenkasten, dan is de afspraak ook gratis.

Wat is een gratis ordercheck afspraak?

Tijdens deze afspraak nemen wij jouw keukenkasten plan van top tot teen met je door. Indien nodig, passen wij jouw bestellijst aan en ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer je deze offerte accepteert, ontvang je een orderbevestiging met en een verwachte leverdatum. Wanneer je de orderbevestiging digitaal hebt ondertekend, is de koop gesloten en gaan wij de bestelling doorgeven aan de fabriek.