Apparatuur regel jij zelf

Inbouw apparatuur voor in jouw nieuwe keukenkasten regel jij zelf. Google even en je vindt snel verschillende aanbieders. Via deze weg koop je eenvoudig een set inbouw apparaten voor de laagste prijs.

Past de apparatuur straks in mijn nieuwe keuken?

Bepaal eerst grofweg welke maatvoering apparatuur jij wilt. Zoals een oven van 60cm of 45cm hoog. Een koeler 88cm-102cm-122cm-140cm of 178cm hoog. Een kookplaat met afzuigkap of een aparte afzuigkap. Met deze 'ruwe' keuzes kun je de juiste keukenkasten kiezen. Kies je een verkeerde kast, dan corrigeren wij dit bij het opmaken van de orderbevestiging. Wij controleren of de gekozen apparatuur past.

Merk- en typenummers apparatuur

Wanneer je definitief keukenkasten gaat bestellen, hebben wij alle merk- en typenummers van de apparatuur nodig. Wij controleren of de opgegegeven apparaten overeenkomen met de inbouw nissen in de gekozen keukenkasten. Wanneer een gekozen apparaat niet past, laten wij je dit weten en zoek je een apparaat welke past. Of wij passen de kast aan, zodat het apparaat wel past. In onze orderbevestiging koppelen wij de keukenkast waarin het apparaat komt met het merk- en typenummer. De inbouw nissen voor apparatuur worden daarna op maat gemaakt voor de opgegeven apparatuur. Wij zijn nu verantwoordelijk dat de opgegeven apparatuur past en jij bestelt exact deze merk- en typenummers. Kleine aanpassingen dient de monteur altijd in het werk te doen. Zoals het wegzagen van de vurenhouten latten aan de bovenzijde van de onderkast ter hoogte van de kooplaat of de mengkraan. Of een inbouwnis voor de koeler, waarin ter versteviging voor transport deels een achterwand wordt geleverd, maar welke voor het inbouwen van de koelkast verwijdert dient te worden.

Siemens studioline inbouw apparatuur