Levering

Keukenkasten worden voorgemonteerd vanuit de fabriek geleverd. Het gemiddelde volume keukenkasten per bestelling is 4,5-6,5M3. Elke keukenkast is verpakt in karton en waar nodig voorzien van transport beschermhoeken. Keukenkasten liever niet op de zijkant neerzetten maar op de stelpoothouders.

De bezorgmethode kies je bij het uitchecken. Wij leveren keukenkasten door heel Nederland tot in de woning op de begane grond. De standaard prijs voor bezorgen is binnen een straal van 100 kilometer vanuit Sassenheim. Zelf afhalen in Sassenheim is ook mogelijk.

Welk tijdstip komen jullie leveren?

Één werkdag voor levering rond 15.30 uur, kun je via de link hieronder een tijdindicatie van de levering inzien. Wil je 30 minuten voor aflevering gebeld worden door de chauffeur, stuur dan een e-mail naar [email protected], met je naam en telefoonnummer waarop je gebeld wilt worden.

Naar planning tijdindicatie

Wat verwachten wij bij aflevering

Bij aflevering dient de ruimte waar de keukenkasten tijdelijk worden neergezet, leeg te zijn. De volledige vloer waar de bezorgers komen, dient voor aflevering door de klant te zijn beschermd met professioneel stucloop. Ook aansluitende ruimtes zoals de entree, woonkamer, bijkeuken en gestoffeerde algemene ruimtes welke eigendom zijn van de Vereniging van Eigenaren, dienen voor aflevering te worden voorzien van professioneel stucloop. Schade aan vloeren welke niet zijn afgedekt met professioneel stucloop, zijn voor rekening van de klant. Hier kun je stucloop bestellen

Controle bij aflevering en uitpakken

Schade aan producten kan alleen als levering schade worden geclaimd, indien de schade direct tijdens het uitpakken en binnen 2 dagen levering en via email met duidelijk foto's is gemeld. Nadat er montage handelingen zijn gestart en wanneer onderdelen van producten zijn verwijderd, worden schade claims niet meer geaccepteerd als zijnde levering schade. Controleer bij aflevering elk onderdeel op zichtbare verpakking schade en laat dit door de chauffeur noteren op de afleverbon. Controleer een werkblad bij aflevering op breuk. Bij twijfel het werkblad uitpakken en op breuk controleren, voordat de chauffeur vertrekt.

Levering uitstellen

Tot 10 werkdagen voor levering kunnen wij de levering vaak nog uitstellen. Verstuur een verzoek tot uitstel naar [email protected]. De eerste 5 extra dagen opslag en verzekering zijn voor onze rekening. De kosten voor opslag en verzekering na 5 dagen extra opslag, brengen wij in rekening en zijn €9,50 per dag. Wij kunnen maximaal 60 dagen extra opslag verzorgen. Zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen, een werkdag eindigt om 17.00 uur. Wij adviseren de keukenkasten één werkdag voor start montage te laten bezorgen.

Hacker Systemat keukens levering