Al onze aanbiedingen en leveringen zijn exclusief montage. Bestel je een complete keuken en is het werkadres in het Groene Hart, dan kunnen wij je in contact brengen met een ervaren keukenmonteur voor montage van de keuken. 

Keukenkasten worden voorgemonteerd geleverd

Häcker Systemat keukenkasten worden voorgemonteerd geleverd met een beperkte montage handleiding. De meeste onderdelen welke je nodig hebt voor montage van de keukenkasten worden meegeleverd. Zoals koppelschroeven, stelpoten, plintklemmen, plankendragers etc. Montage dient door een ervaren en deskundige keukenmonteur te worden uitgevoerd.

Vloer voor of na levering leggen?

Een zwevende vloer leg je altijd na levering en plaatsing van de keuken. Een zwevende vloer blijft krimpen en uitzetten bij schommelingen van de relatieve luchtvochtigheid. Een zwaar kookeiland op een zwevende vloer kan dit proces tegenhouden. Hierdoor kunnen krimpscheuren of bollingen in de vloer ontstaan. Een vast verlijmde vloer adviseren wij voor levering en plaatsing van de keuken de leggen. Belangrijk! Dek de volledige vloer voor levering van de keuken af met professioneel stucloop en plak de stroken stucloop af met duct tape.

Hacker Systemat keukenkasten