Gratis ordercheck

Staat je bestellijst Elke keukenkast wordt kant en klaar voorgemonteerd geleverd met keukendeurtjes (front). Je hoeft bij het toevoegen van keukenkasten alleen de juiste prijsgroep van het gewenste front te selecteren. klaar onder jouw account Wanneer je bent ingelogd, wordt je bestellijst automatisch 2 weken in ons systeem bewaard. Je kunt elk moment inloggen en je bestellijst terugzien en bijwerken. . Maak dan een gratis ordercheck afspraak en kom naar onze winkel. Wij controleren je bestellijst en keukenkasten plan. Na deze afspraak zijn wij verantwoordelijk, dat jouw bestelling technisch klopt.

Wil je liever direct online bestellen Na ontvangst van jouw online bestelling, verwerken wij de ontvangen informatie tot een duidelijke orderbevestiging. Nadat je de orderbevestiging digitaal hebt ondertekend, gaan wij je bestelling doorgeven aan de fabriek. zonder ordercheck? Dit zijn de .

Adviesgesprek en offerte keukenkasten

Ontvang je liever direct een offerte van een keukenkasten specialist? Plan dan afspraak 'offerte keukenkasten'. We luisteren naar jouw wensen en bespreken de mogelijkheden. Je ontvangt een plattegrond tekening van het keukenkasten plan en een offerte voor levering van Häcker systemat keukenkasten. Deze service kost €49,00. Geef je binnen 8 dagen akkoord op ons voorstel of kun je op de dag dat je onze offerte ontvangt een goedkopere offerte voor dezelfde systemat keukenkasten overleggen, dan ontvang je dit bedrag retour. De afspraak is in onze winkel in Nieuwkoop.

De afspraak is in onze winkel in Nieuwkoop en is maandag-, dinsdag- en woensdagavond mogelijk en overdag op vrijdag en zaterdag.

Klik hieronder op een dienst en plan je afspraak.