Uitleg prijsgroepen

Fronten (deurtjes) zijn onderverdeeld in prijsgroep 0 t/m 9. De voordeligste fronten vind je in prijsgroep 0. De productie- en materiaalkosten bepalen de prijs, de prijsgroep zegt niets over kwaliteit.

De prijsgroep heeft betrekking op het front (niet op de keukenkast)

Kies bij het toevoegen van keukenkasten de prijsgroep van het gewenste front. De prijs van de keukenkast is inclusief een front uit de gekozen prijsgroep. Vind je het lastig om online een front te kiezen? Kom dan naar onze winkel, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur kun je op je gemak rondkijken en even een vraag stellen aan een specialist. Tijdens de ordercheck afspraak nemen wij jouw keuze's sowieso nogmaals goed door. Het allerbelangrijkste is, dat jij straks blij en tevreden bent met jouw nieuwe keukenkasten.

Prijsgroep vinden

Ga via het hoofdmenu naar fronten. Op de categoriepagina fronten vindt je snel de prijsgroep per front (zie de afbeelding hieronder). Gebruik de filter voor een snel overzicht van alle fronten per prijsgroep.

Selecteer de prijsgroep bij het toevoegen van keukenkasten

Kies bij het toevoegen van keukenkasten de prijsgroep van het gewenste front. De prijs van de keukenkast is inclusief een front uit de gekozen prijsgroep.

Waarom is de prijs van elk front €0,00?

Wij leveren geen losse fronten. Het front wordt automatisch berekend bij het toevoegen van keukenkasten. Tip: voeg het gewenste front toe aan je bestellijst.