Häcker keukens

Häcker Keukens is een familiebedrijf en werd in 1898 opgericht als schrijnwerkerij door Hermann Häcker en voortgezet door Friedrich Häcker in de volgende generatie. De basis voor het huidige economische succes werd in 1965 gelegd door zijn schoonzoon Horst Finkemeier met de serieproductie van keukenmeubels. Häcker staat bekend om een hoge kwaliteitsstandaard en focus op functionaliteit, design en technologie. Häcker keukens staan ​​synoniem voor betrouwbaarheid, eerlijkheid, betrokkenheid en duurzaam handelen. Met ruim 1.800 medewerkers ontwikkelt de op één na grootste Duitse keukenfabrikant innovatieve oplossingen voor de keuken van morgen. De klant staat altijd centraal. Met de productlijnen concept130 en systemat biedt Häcker een breed scala aan mogelijkheden in verschillende prijssegmenten. Hacker biedt verschillende keukenstijlen en ontwerpen, van moderne en minimalistische tot klassieke en landelijke keukens. Häcker levert wereldwijd keukenmeubels van hoge kwaliteit en heeft in Duitsland twee productie locaties. Een fabriek in Rödinghausen en sinds september 2020 een volledig geautomatiseerde fabriek in Venne.

Productielijnen Häcker keukens

In Venne en Rödinghausen (Duitsland) zet Häcker de norm op het gebied van keukenproductie. Volledig klimaatneutraal produceert Häcker ongeveer duizend keukens per dag. De productielijnen concept130 en systemat komen beide uit de fabriek van Häcker keukens in Duitsland. Van de verschillende productielijnen, levert thuiskeukens met name de systemat collectie. Dit is de absolute top in keukenkasten en voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen van deze tijd. Veel keukenzaken bieden de concept130 lijn aan onder een eigen naam als huismerk. Hierdoor is Häcker breed vertegenwoordigd in de keukenmarkt, maar niet altijd goed zichtbaar als merk. Elke keukenkast wordt voorgemonteerd vanuit de fabriek geleverd. Geen flat pack pakket, maar een compleet voorgemonteerde keukenkast. Je kunt na levering direct starten met het plaatsen van jouw nieuwe keukenkasten.

Het concept van thuiskeukens is heel fijn en we zijn prima geholpen met het ontwerp en uitwerking van onze keuken. Alles is op tijd en keurig geleverd. Een nalevering van een fout geleverd kastje was geen enkel probleem. De geleverde kwaliteit van Häcker bevalt ons uitstekend!
Jolanda en Yvo, Roosendaal