Ontdek Häcker systemat keukens in onze winkel

Wil je kleuren en afwerkingen in het echt zien en voelen? En zelf ervaren hoe soepel en zacht deuren en laden van Häcker systemat keukens dichtgaan. Kom dan langs in onze winkel, je kunt zonder afspraak binnenlopen. Tijdens een oriëntatie bezoek is er geen medewerker beschikbaar en kun je zelf rustig rondkijken. Open: vrijdag en zaterdag 10.00-17.00 uur.

Natuurlijk wil je wel, dat er een expert meekijkt wanneer je gaat bestellen. Voor het bestellen van keukenkasten maak je een afspraak en kom je naar onze winkel. Je wordt geholpen door een expert met technische kennis en praktische tips. Wij zorgen ervoor, dat jouw keukenkasten plan technisch en ergonomisch klopt.

Je ontvangt  op de shop prijzen, wanneer je eerst online shopt en besteld en daarna een ordercheck afspraak maakt met een expert. Ontvang je liever direct een voorstel van een expert? Plan dan nu een afspraak en kom naar onze winkel.

Plan je afspraak nu in onze agenda

Hacker systemat keukensHäcker keukens

Thuiskeukens
Industrieweg 3d
2421 LK, Nieuwkoop

  •  30 min. vanaf Amsterdam, Utrecht, Den Haag
  • Gratis parkeren voor de winkel
  • Bushalte voor de winkel
  • Winkel op eerste etage, alleen bereikbaar via trap

KVK: 51902621
BTW: NL850220464B01

Eric en Karina, Zevenbergen
Zeer kundig, goede tips. Bijna alles was precies op maat zodat ik het eenvoudig kon monteren. De levering was exact volgens planning, toch bijzonder in deze tijd. De vragen die ik had beantwoordde Raymond bijna dag en nacht, onvoorstelbaar.

Meer reviews

Is Häcker een goed merk?

Häcker is een familie onderneming met een lange termijn visie gericht op kwaliteit en continuïteit en behoord tot de top van de Duitse keukenindustrie. In Nederland worden keukens van Häcker door de meeste keukenzaken vooral verkocht als luxe huismerk. Naast topmerken als Poggenpohl, Siematic, Eggersmann en Bulthaup kan de keuken vakhandel een voordeliger alternatief aanbieden in dezelfde kwaliteitsklasse als deze topmerken. In het buitenland is Häcker juist wel weer een gevraagd topmerk. Häcker systemat hoort zeker thuis in het rijtje keukenmerken waarbij kwaliteit voorop staat met een breed programma luxe en hoogwaardige keukenmeubelen.

Häcker levert wereldwijd keukenmeubels van hoge kwaliteit en heeft in Duitsland twee productie locaties. Een fabriek in Rödinghausen en sinds september 2020 een volledig geautomatiseerde fabriek in Venne. De systemat keukenmeubelen worden voornamelijk in Venne geproduceerd. Häcker heeft tot januari 2023 drie verschillende lijnen geproduceerd, Classic, Concept130 en systemat. Van de huidige productie lijnen zijn de Häcker systemat keukenkasten de absolute top in de keukenmarkt. Veel keukenzaken bieden de Concept130 lijn aan als en eigen huismerk alternatief. Hierdoor is Häcker breed vertegenwoordigd in de keukenmarkt, maar niet altijd goed zichtbaar als merk.

Productielijnen Häcker keukens

In Venne en Rödinghausen (Duitsland) zet Häcker de norm op het gebied van keukenproductie. Volledig klimaatneutraal produceert Häcker ongeveer duizend keukens per dag. De productielijnen concept130 en systemat komen beide uit de fabriek van Häcker keukens in Duitsland. Van de verschillende productielijnen, levert thuiskeukens alleen de systemat collectie. Dit is de absolute top in keukenkasten en voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen van deze tijd. Elke keukenkast wordt voorgemonteerd vanuit de fabriek geleverd. Geen flat pack pakket, maar een compleet voorgemonteerde keukenkast. Jouw monteur kan direct na levering starten met het plaatsen van jouw nieuwe keukenkasten.