Maak een account aan en kies keukenkasten

Wanneer je bent ingelogd, wordt je bestellijst automatisch 2 weken in ons systeem bewaard. Je kunt elk moment inloggen en je bestellijst terugzien en bijwerken. Elke keukenkast wordt kant en klaar voorgemonteerd geleverd met keukendeurtjes (front). Je hoeft bij het toevoegen van keukenkasten alleen de juiste prijsgroep van het gewenste front te selecteren.

Online bestellen

Na ontvangst van jouw online bestelling en de benodigde gegevens voor de productie, verwerken wij de ontvangen informatie tot een duidelijke orderbevestiging met bovenaanzicht tekening van het keukenkasten plan. Nadat je de orderbevestiging digitaal hebt ondertekend, gaan wij je bestelling doorgeven aan de fabriek. Dit zijn de voor online bestellingen.

Gratis ordercheck

Bestel je liever in de winkel samen met een keukenkasten specialist? Zorg dan eerst dat je bestellijst klaarstaat onder jouw account. Daarna maak je online een afspraak voor een gratis ordercheck. Tijdens deze afspraak in onze winkel, bespreken we je plannen en nemen we je keukenkasten ontwerp en bestellijst van top tot teen door. Indien nodig, ontvang je een aangepaste offerte en een plattegrond tekening. Hierna kun jij -als je wilt- en zonder risico met één druk op de knop keukenkasten bestellen. Na de ordercheck afspraak is thuiskeukens verantwoordelijk dat jouw bestelling technisch klopt.

Het concept van thuiskeukens is heel fijn en we zijn prima geholpen met het ontwerp en uitwerking van onze keuken. Alles is op tijd en keurig geleverd. Een nalevering van een fout geleverd kastje was geen enkel probleem. De geleverde kwaliteit van Häcker bevalt ons uitstekend!
Jolanda en Yvo, Roosendaal