Martijn, Volendam
Door de wens om zelf keukenkasten, apparatuur en werkblad bij verschillende leveranciers te bestellen zijn we bij thuiskeukens terecht gekomen. Wij hebben de kasten zelf met behulp van een timmerman geplaatst.

Bekijk meer reviews

1

Kies keukenkasten voor jouw ontwerp

Je berekent bij thuiskeukens zelf de prijs van jouw keukenkasten, dat is je eerste besparing. Elke keukenkast is per stuk geprijsd, je hoeft alleen de prijsgroep van het deurtje (front) te kiezen.

Apparatuur en een werkblad regel je zelf en wij controleren of de inbouw nissen van de gekozen keukenkasten geschikt zijn voor de opgegeven apparatuur.

2

Ordercheck

Ben je tevreden over je online berekening en wil je keukenkasten bestellen, plan dan een en kom naar onze winkel. In de winkel wordt je geholpen door een ervaren keukenontwerper. Wij zorgen ervoor, dat jouw bestelling klopt. En natuurlijk zullen we je keukenplan goed doorlichten!

Je ontvangt na de ordercheck een plattegrond tekening en een orderbevestiging waarin elk onderdeel is benoemd. Keukenkasten voor apparatuur worden gekoppeld aan de apparatuur typenummers welke jij gaat bestellen.

3

Bezorging tot in de woning

Je nieuwe keukenkasten worden geleverd op de afgesproken datum. Wij bezorgen tot in de woning op de begane grond (maximaal 4 traptreden), maar je kunt je bestelling ook zelf afhalen. ...Lees meer

4
Snelle en eenvoudige montage

Elke keukenkast wordt voorgemonteerd geleverd. Steek de stelpoten in de houders en je kunt meteen starten met het plaatsen van de keukenkasten. De meeste kleinmaterialen voor montage worden standaard meegeleverd. En inbouw nissen worden in de fabriek op maat gemaakt voor de opgegeven apparatuur. ...Lees meer

Vragen? Ga naar onze FAQ