1

Kies keukenkasten voor jouw ontwerp

Bij thuiskeukens heb jij de touwtjes in handen. Shop online keukenkasten voor jouw ontwerp en zie meteen wat alles kost. Bovendien ontvang  tijdens de checkout wanneer je online shopt en je bestellijst verstuurd. Een composiet werkblad voor op jouw nieuwe keukenkasten, kun je (als je wilt) in onze winkel toevoegen aan je bestelling. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Plan meteen een afspraak met een expert en kom naar onze winkel.

2

Gratis ordercheck afspraak

De extra korting ontvang je tijdens de checkout. Met het versturen van je bestellijst is je bestelling nog steeds vrijblijvend! Je hoeft ook niets te betalen tijdens de checkout. Nadat je bestellijst is verstuurd, maak je een ordercheck afspraak en kom je naar onze winkel. We nemen jouw keukenkasten ontwerp van top tot teen met je door en controleren of alles klopt. Daarna ontvang je een definitieve orderbevestiging met de verwachte leverdatum. Wanneer je hierop akkoord geeft, is je bestelling definitief en gaan wij de order doorgeven aan de fabriek.

3

Bezorging tot in de woning

Je nieuwe keukenkasten worden op de afgesproken datum bezorgd tot in de woning op de begane grond (max. 4 traptreden). Wij leveren keukenkasten door heel Nederland. ...Lees meer

4
Snelle en eenvoudige montage

Elke keukenkast wordt voorgemonteerd geleverd. Je steek de stelpoten in de houders en kunt meteen starten met plaatsen. De meeste kleinmaterialen voor montage worden meegeleverd. ...Lees meer

Jolanda en Yvo, Roosendaal
Het concept van thuiskeukens is heel fijn en we zijn prima geholpen met het ontwerp en uitwerking van onze keuken. Alles is op tijd en keurig geleverd. Een nalevering van een fout geleverd kastje was geen enkel probleem. De geleverde kwaliteit van Häcker bevalt ons uitstekend!