9.6Kiyoh
Toegevoegd aan je bestellijst
Bewerk bestellijst Meer artikelen toevoegen
Jetstone

Basalto satin

€0,00
Op voorraadWerkbladen verkopen wij niet online
Je vergeet de volgende keuze:
  - +
  6,25% extra korting tijdens checkout
  Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs
  Beschrijving Basalto satin
  Composiet Basalto. Maximale maat 311,0x145,0cm. Grotere afmeting met een stuiknaad. LET OP! Oppervlakte met oneffenheden, putjes, deukjes, vouwen. Voor deze kleur adviseren wij je een afspraak te maken met Jetstone voor een materiaalbezichtiging.

  Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal. Het hoofdbestanddeel kwarts, wordt samengeperst met een bindmiddel en additieven zoals kleurstof of spiegeldeeltjes. Veel voorkomende kenmerken in composiet, die overigens niets afdoen aan de kwaliteit, zijn onder andere pigmentvorming, ondiepe kleine putjes, fijne polijst krasjes en hoogcontrast-puntjes in egale kleuren (bijv. een donker puntje in een wit materiaal).

  Zet nooit hete pannen op het blad en ga nooit op het blad staan of zitten. Gebruik geen (schoonmaak) middelen met een pH-waarde <4 of >10. Vermijd contact met aceton en met extreem agressieve reinigingsmiddelen zoals metaalreinigers, gootsteen- ontstoppers en andere corrosieve stoffen. Laat bij werkbladen met een verlijmde rand, de vaatwasser met gesloten deur uitdampen.

  Waarmee kan ik je helpen?
  324 beoordelingen via klantenvertellen.nl
  Wij plaatsen cookies voor een gebruiksvriendelijke website Toestaan Afwijzen Info »