Ontwerp jouw droomkeuken met onze keukenkasten

Begin online op onze website en kies de keukenkasten die passen bij jouw ontwerp. Alle keukenkasten zijn online te bekijken, inclusief de prijzen van elke kast.

Vind je het lastig om zelf je keukenkasten en bestellijst samen te stellen? Onze keukenkasten specialist kan je daarbij helpen. Omdat ons concept is gebaseerd op zelfselectie van de keukenkasten, vragen wij een kleine vergoeding voor het opstellen van een offerte. Deze vergoeding krijg je terug als je binnen 30 dagen een bestelling plaatst of als je op de offertedatum een goedkopere offerte kunt overleggen voor dezelfde HÄCKER Systemat keukenkasten.

Elke bestelling wordt door ons grondig gecontroleerd voordat deze naar de keukenfabriek wordt gestuurd. Zo zorgen we ervoor dat alle details kloppen en dat je keuken volledig naar wens wordt geproduceerd.

Word jij ook fan van Thuiskeukens.nl

Een keuken lijkt in eerste instantie een complex product door de vele mogelijkheden. Hierdoor zien wij dat sommige klanten vooraf twijfels hebben om keukenkasten, het werkblad en apparatuur apart te bestellen. Bijna al onze klanten laten achteraf weten dat het allemaal reuze is meegevallen en dat zij, gezien de enorme besparing, de volgende keer weer zouden kiezen om op deze manier een keuken te bestellen. Veel nieuwe klanten komen via aanbevelingen van bestaande klanten. Word jij ook fan van Thuiskeukens.nl?