Met liefde voor het keukenvak, betrokkenheid en servicegerichtheid, helpen we dagelijks mensen bij het kopen van keukenkasten <- daar worden wij blij  van. Transparantie, kwaliteit en vakkennis vinden we belangrijk en zijn onze kernwaarden. Je merkt het meteen, wanneer je met ons over keukenkasten praat. Elke onderdeel is per stuk en scherp geprijsd en keukenkasten bezorgen wij in heel Nederland bij jouw thuis.

Losse keukenkasten online bestellen

Losse keukenkasten via thuiskeukens zijn zeker 15% goedkoper ten opzichte van een vergelijkbare kwaliteit elders. Soms kan de besparing zelfs oplopen tot 30%. Daarnaast is shoppen en zelf inkopen van inbouwapparatuur vaak lucratief, zeker wanneer je een offerte aanvraagt voor een complete apparatuurset. Een werkblad kun je zelf regelen, of tijdens de afspraak in winkel toevoegen aan je bestelling. Wij leveren composiet werkladen van Jetstone uit Deurne en kunststof werkbladen van Häcker en Dekker Zevenhuizen.

Voorgemonteerde keukenkasten

Elke keukenkast wordt vanuit de fabriek in Duitsland voorgemonteerd geleverd. De constructie van de korpus is hierdoor veel sterker en je kunt na levering direct starten met het waterpas plaatsen en koppelen van de keukenkasten. Koppelschroeven, stelpoten, kunststof plinten, plint klemmen, plannendragers etc. worden standaard meegeleverd. Inbouwnissen voor apparatuur worden in de fabriek op maat gemaakt voor de opgegeven inbouwapparaten.

Keukenfronten worden in de fabriek gemonteerd op de losse keukenkasten. Selecteer bij het toevoegen van elke keukenkast, de prijsgroep van het gewenste front. De prijs van de keukenkast is inclusief het front. Gaatjes voor de keukengrepen worden in de keukenfabriek in de fronten geboord. Alleen het front voor de koeler en de vriezer levert Häcker zonder greepboringen.

Inmeten keukenruimte

Het inmeten van de keukenruimte is goed zelf te doen. Meestal worden er in het keukenontwerp passtukken gepland tussen de laatste kast en de muur. Deze passtukken leveren wij breder en zaag je tijdens de montage van de keukenkasten op de juiste breedte. Bij een klein maatverschil, bijvoorbeeld door het aanbrengen van stucwerk, kun je de keukenkasten toch passend in de keukenruimte plaatsen. Bestel je het werkblad elders, dan kun je het werkblad laten inmeten op het moment dat de keukenkasten zijn geplaatst. Het werkblad wordt na het inmeten geproduceerd en vaak binnen enkele dagen geleverd.

Keukenkasten