5 jaar fabrieksgarantie op keukenkasten

De HÄCKER fabrieksgarantie van 5 jaar dekt defecten en schade die het gevolg zijn van constructie-, fabricage-, materiaal- of uitvoeringsfouten. In dergelijke gevallen nemen wij de materiaalkosten voor onze rekening die nodig zijn voor de reparatie, op voorwaarde dat de toeleveranciers van HÄCKER nog originele reserveonderdelen kunnen leveren. De garantie geldt uitsluitend voor het vervangen van defecte onderdelen; montage-, transport- en vervolgkosten zijn uitgesloten. Garantiedekkingen verlengen de garantieperiode niet en vormen evenmin het begin van een nieuwe garantieperiode. Deze productgarantie is van toepassing op leveringen, mits de betreffende producten door een vakkundige keukenmonteur en volgens de montage- en installatievoorschriften zijn gemonteerd. De fabrieksgarantieperiode gaat in vanaf de datum dat de keukenkasten door HÄCKER zijn afgeleverd in het magazijn van onze logistieke partner.

Uitsluitingen

  • Montage, gebruiks- en waterschade, evenals kleurveranderingen als gevolg van veroudering door licht- en klimatologische invloeden. Een kleur wordt in principe gecontroleerd en vastgelegd onder een gestandaardiseerd licht dat overeenkomt met daglicht. Afhankelijk van het type licht (daglicht, halogeenverlichting, enz.) reageren verschillende oppervlakken en materialen op uiteenlopende wijze. Dit effect kan zich echter ook voordoen bij lichte kunststoffen en verfsoorten, zelfs als de materiaalbasis en oppervlaktestructuur identiek zijn. Kleur- en structuurafwijkingen, ook met dezelfde kleurnaam, zijn door bovengenoemde invloeden onvermijdelijk en vormen geen defect of beschadiging.
  • Slijtageonderdelen, gemakkelijk breekbare onderdelen zoals glas, plastic of onderdelen gemaakt van rubber, lichtbronnen, en schade en defecten die zijn veroorzaakt door onjuiste bediening. Dit is anders alleen als de oorzaak te wijten is aan een constructiefout, fabricagefout, materiaalfout of uitvoeringsfout.
  • Schade ontstaan door vocht, foutieve montage, blootstelling aan schadelijke stoffen of schoonmaakmiddelen, beschadiging door stoten, verkeerde reiniging, niet tijdig of verkeerd onderhoud, en bedrijfsmatig gebruik zijn uitgesloten van reclamatie.