Ontdek de keukenkasten uit de luxe Systemat lijn in onze winkel

Welkom in onze winkel waar je alles over HÄCKER Systemat keukenkasten kunt ontdekken. Bij ons vind je een breed scala aan producten van één merk, zodat je zonder keuzestress jouw nieuwe droomkeuken kunt uitzoeken. Geniet van Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs.

In onze winkel hebben we een stalen muur waar je alle fronten, kleuren en afwerkingen kunt bekijken. Tijdens je bezoek kun je op je gemak rondlopen en ontdekken hoe soepel en zacht laden sluiten. Je kunt materialen, kleuren en afwerkingen in het echt zien en zelf de kwaliteit beoordelen. Daarnaast hebben we acht voorbeeldkeukens met Systemat keukenkasten om je te inspireren.

Thuiskeukens.nl is gevestigd in Nieuwkoop, in het Groene Hart van Holland, op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Onze winkel in Nieuwkoop is elke vrijdag en zaterdag geopend voor een vrijblijvende oriëntatie

Tijdens een oriëntatiebezoek kun je op je gemak rondkijken zonder begeleiding van een medewerker. Heb je een vraag? Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen. Je bent van harte welkom op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur voor een oriënterend bezoek zonder afspraak.

Thuiskeukens.nl
Industrieweg 3d
2421LK Nieuwkoop
Zuid Holland

Vrije inloopuren voor een oriëntatie: vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Advies of offerte alleen op afspraak.

 30 min. vanaf Amsterdam, Utrecht, Den Haag
Winkel op eerste etage, alleen bereikbaar via een trap

Häcker Systemat keukens

Maak een afspraak voor persoonlijk advies en een scherpe offerte voor HÄCKER Systemat keukenkasten

Wil je persoonlijk advies van onze keukenkasten specialist en een uitgewerkte offerte met scherpe prijzen per artikel? Plan dan online een afspraak en kom naar onze winkel. In onze winkel kunnen we je alles goed laten zien: kleuren, afwerkingen en materialen. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en tonen we de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden in onze showroom. Je ontvangt een plattegrondschets van het keukenkasten ontwerp en een duidelijke offerte met scherpe prijzen per artikel. Een winkelafspraak kan ook 's avonds buiten onze openingstijden.

Een winkelafspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost €59,-. Het bedrag dat je betaalt voor deze extra service wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs wanneer je binnen 30 dagen keukenkasten bestelt. Als je op de offertedatum een goedkopere offerte kunt overhandigen voor dezelfde HÄCKER Systemat keukenkasten, ontvang je dit bedrag direct terug. Hierdoor is het uiteindelijk kosteloos voor klanten die daadwerkelijk een aankoop doen en op zoek zijn naar de laagste prijs.

Winkelafspraak plannen