Er zijn twee kastsystemen voor greeploze staande keukenkasten. Greeploos horizontaal en greeploos verticaal. Horizontale greeplijsten worden standaard meegeleverd met greeploze keukenkasten. Verticale greeplijsten zijn niet inbegrepen en dien je als een los onderdeel toe te voegen aan je bestelling.

C- en L-variant verticale greeplijst

Er zijn twee varianten verticale greeplijsten. Een C-model voor planning tussen twee staande kasten en een L-variant voor plaatsing naast een eindkast. Bij de L-model plaats je een systeemwand als afsluiting naast de staande greeplijst.

Planbreedte 2,5cm

Bij beide modellen is de planbreedte 2,5cm. De planbreedte is de extra ruimte welke de greeplijst nodig heeft in het keukenontwerp. De werkelijke breedte van de C-model is 5,7cm, de greeplijst komt aan beide zijden 1,6cm in de staande kast. De werkelijke breedte van de L-model is 4,1cm en komt aan één zijde 1,6cm in de staande kast. De zijwanden van de staande kasten worden in de fabriek voorbereid. Hierdoor ontstaat voor de monteur een plug and play montagesysteem.

C-variant

C-model

L-variant

L-model

...Lees meer
Product filters Product filters

Verticale greeplijst

Verticale greeplijst planningsbreedte 2,5cm. 1 greeplijst gemonteerd op massief houten lijst, 1 houten distantielijst.
€121,00 €102,85
Pagina 1 van 1