Thuiskeukens.nl is dé online webshop voor HÄCKER systemat keukenkasten. Wij geloven in het concept waarbij je zelf de keukenruimte opmeet en keukenkasten plaatst. Hierdoor bespaar je tot wel 35% ten opzichte van traditionele keukenzaken en kunnen wij hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.

Je kunt bij ons altijd rekenen op ondersteuning tijdens het kiezen en bestellen, maar ook tijdens het plaatsen van je nieuwe keukenkasten. We zijn gewend om extra hard te werken om onze klanten tevreden te houden. Dit betekent dat we onmiddellijk antwoorden op e-mails en whatsapp berichten, afspraken nakomen, feedback serieus nemen en een klacht direct oplossen. Je kunt op ons rekenen, tijdens en na de aankoop.

De gezichten achter thuiskeukens.nl

Andrea en Raymond zijn in 2011 thuiskeukens begonnen. Andrea heeft een administratieve basis en is verantwoordelijk voor alles wat op de achtergrond gebeurd. Raymond is met keukens opgegroeid. "Ik ben in de keuken geboren. Dat zou je inderdaad best kunnen zeggen. Ik kom uit een keukenfamilie. Mijn ouders hebben een keukenzaak gehad en ik ben dus met de keukens opgegroeid. Ik kwam er vroeg mee in aanraking en al gauw stond voor mij vast dat ik met keukens mijn boterham zou willen verdienen." Inmiddels werkt Raymond ruim 30 jaar in de keukenbranche waarvan 25 jaar als ondernemer.