Met alleen Häcker systemat keukens in één winkel, is ons concept uniek. Maar vooral overzichtelijk en transparant. Het maakt het kopen van een keuken makkelijker en leuker. Keukenkasten bezorgen wij in heel Nederland bij jouw thuis. In het Groene Hart leveren we ook complete keukens, indien gewenst brengen wij je dan ook in contact met een ervaren monteur.

Een keuken kopen is makkelijker en leuker in onze winkel

Met liefde voor het keukenvak, betrokkenheid en servicegerichtheid, helpen we dagelijks mensen bij het kopen van een Häcker systemat keuken <- daar worden wij blij  van. Transparantie, kwaliteit en vakkennis vinden we belangrijk en zijn onze kernwaarden. Je merkt het meteen, wanneer je met ons over keukens praat.

Ontdek de kwaliteit en afwerking van Häcker systemat keukens in onze winkel

Ontdek de kwaliteit en afwerking van Häcker systemat keukens live in onze winkel. Kleuren combineren, frontafwerkingen van dichtbij bekijken en voelen hoe soepel en zacht laden en korven dichtgaan. In onze winkel in Nieuwkoop staan 8 keukens. Alle fronten en kleurstalen van Häcker systemat zijn aanwezig.

Vrijdag en zaterdag is onze winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend en kun je zonder afspraak binnenlopen voor oriëntatie. Tijdens een oriëntatie bezoek kun je in alle rust zelf rondkijken zonder medewerker. Voor het bestellen van keukenkasten of een adviesgesprek maak je een afspraak.

Hacker systemat keukens

Hacker Systemat keukens dealers Nederland

Ken jij het keukenmerk Häcker nog niet?

Dat is niet vreemd, in Nederland is Häcker een onzichtbaar merk. Daar is voor de Nederlandse markt bewust voor gekozen. In het Midden Oosten, Azië en Amerika is Häcker een high end merk. Nederlandse keukenzaken verkopen graag keukens onder eigen label (huismerk). Wanneer ook de artikelcodes van keukenkasten worden omgezet in een eigen variant, weet je vaak niet wat je koopt. Je kunt na levering niet terugvallen op een productspecificatie van de fabrikant. Je voelt ongetwijfeld aan, waarom deze werkwijze zo populair is in de keukenhandel.

Häcker produceert verschillende productielijnen, classic, Concept130 en systemat. De systemat collectie is de absolute top van Häcker keukens. In onze winkel vindt je alleen keukens uit de systemat collectie. Wij gaan voor kwaliteit, jij ook?

Häcker keukens

Martijn, Volendam
Door de wens om zelf keukenkasten, apparatuur en werkblad bij verschillende leveranciers te bestellen zijn we bij thuiskeukens terecht gekomen. Wij hebben de kasten zelf met behulp van een timmerman geplaatst. Raymond is een vakman en we zouden willen dat we hem direct bij ons eerste ontwerp hadden betrokken.

Omdat je zelf online keukenkasten bij elkaar klikt, ontvang je 15% extra korting

Wil je keukenkasten bestellen en regel je zelf apparatuur en een werkblad? Kies en configureer dan eerst alle keukenkasten voor jouw ontwerp en vraag online een offerte aan. We belonen je hiervoor met 15% extra korting op keukenkasten. Hiermee kies je voor kwaliteit voor de allerbeste prijs.

Keukenkasten bestel je in onze winkel, wij zorgen dat je bestelling klopt

Natuurlijk wil je dat er een vakman meekijkt, voordat je keukenkasten gaat bestellen. Daarvoor maak je een afspraak en kom je naar onze winkel in Nieuwkoop. We nemen alles met je door en zorgen dat je ontwerp klopt. Dat is onze verantwoordelijkheid! Het is dus niet erg als je iets vergeet toe te voegen aan je offertelijst.

Hacker Systemat keukens ervaring

  Hallo ik ben Raymond, ik help je met het bestellen van keukenkasten

Raymond van Kempen uit Alphen aan den Rijn is met keukens opgegroeid. “Ik ben in de keuken geboren”. Dat zou je inderdaad best kunnen zeggen. Ik kom uit een keukenfamilie en groeide op boven de keukenzaak van mijn ouders. Ik kwam er vroeg mee in aanraking en al gauw stond voor mij vast, dat ik met keukens mijn boterham zou willen verdienen. Samen met Andrea help ik dagelijks mensen met het bestellen van keukenkasten en zorgen wij ervoor, dat alles bij levering klopt.

Plan je afspraak

Openingstijden winkel

Maandag 19.00-22.00 afspraak
Dinsdag 19.00-22.00 afspraak
Woensdag 19.00-22.00 afspraak
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten

Häcker systemet keukens thuiskeukens

Industrieweg 3d
2421 LK, Nieuwkoop

Gratis parkeerplaatsen voor de winkel.
Winkel op eerste etage en alleen bereikbaar via een trap.

KVK: 51902621
BTW: NL850220464B01

Dealer Häcker systemat keukens