In onze Häcker systemat winkel vindt je keukenkasten van één merk. Wij zijn merkspecialist in Häcker sytemat keukens en kunnen je daarom snel en vakkundig informeren over alle ins and outs van dit Duitse keukenmerk. Häcker behoort al vele jaren tot de absolute top van de Duitse keukenindustrie.

Hacker systemat keukens

Kom alles te weten over Häcker systemat keukens

Laat je inspireren door onze keukenontwerpen, ontdek front afwerkingen, combineer kleuren en voel hoe soepel laden open en dichtgaan. Kom langs in onze Häcker systemat winkel, vrijdag en zaterdag kun je zonder afspraak binnenlopen voor een oriëntatie.Tijdens een oriëntatie bezoek kun je in alle rust zelf rondkijken zonder medewerker.

Hulp en advies van een ervaren keukenontwerper

Natuurlijk wil je dat er een vakman meekijkt, voordat je keukenkasten gaat bestellen. Persoonlijk contact vinden wij ook belangrijk, voordat wij jouw bestelling doorgeven aan de fabriek. We willen immers beide, dat alles in een keer helemaal goed is. Tijdens een wordt je geholpen door een ervaren keukenontwerper, wij zorgen dat je keukenplan technisch en ergonomisch klopt. Zodat jouw monteur probleemloos jouw nieuwe keukenkasten kan plaatsen.

Anton en Sharon , Schiedam
Op advies van een goed vriend zijn wij bij thuiskeukens een afspraak gaan maken en zijn wij echt super goed geholpen. Nadat wij onze keuken helemaal naar onze zin hadden samengesteld, stuurde Raymond ons de zelfde dag nog een offerte. De monteur via thuiskeukens heeft zijn werk zeer vakkundig en netjes verzorgd! Echt een aanrader! Kortom, als wij ooit nog een keuken gaan bestellen, zullen wij zeker bij thuiskeukens terug komen! Dit was zo’n andere ervaring dan de andere keukenwinkels waar wij zijn geweest!

Bekijk meer reviews

Hallo! Ik ben Raymond

Raymond van Kempen uit Alphen aan den Rijn is met keukens opgegroeid. “Ik ben in de keuken geboren”. Dat zou je inderdaad best kunnen zeggen. Ik kom uit een keukenfamilie en groeide op boven de keukenzaak van mijn ouders. Ik kwam er vroeg mee in aanraking en al gauw stond voor mij vast, dat ik met keukens mijn boterham zou willen verdienen. In 2011 heb ik thuiskeukens opgericht en sindsdien help ik samen met Andrea dagelijks mensen met het bestellen van keukenkasten <- daar worden wij blij  van.

Openingstijden winkel
Maandag 19.00-22.00
Dinsdag 19.00-22.00
Woensdag 19.00-22.00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten

Vrijdag en zaterdag kun je zonder afspraak binnenlopen voor een oriëntatie.Tijdens een oriëntatie bezoek kun je in alle rust zelf rondkijken zonder medewerker. Voor hulp bij het bestellen en advies maak je een .

Industrieweg 3d
2421 LK, Nieuwkoop

  • 28 auto minuten vanaf Amsterdam, Utrecht, Den Haag
  • Gratis parkeren voor de winkel
  • Winkel op eerste etage, alleen bereikbaar via trap

KVK: 51902621
BTW: NL850220464B01