Wist je dat thuiskeukens.nl een beetje een ongewone keukenwinkel is? We leveren namelijk geen keukens maar alleen keukenkasten (en een klein assortiment werkbladen). Je bent hierdoor vrij om een werkblad en apparatuur te kopen waar je wilt. Onze werkwijze geeft je keuze vrijheid en bespaart je veel geld.

Je kunt bij ons altijd rekenen op ondersteuning tijdens het kiezen en bestellen, maar ook tijdens het plaatsen van je nieuwe keukenkasten. We zijn gewend om extra hard te werken om onze klanten tevreden te houden. Dit betekent dat we onmiddellijk antwoorden op e-mails en whatsapp berichten, afspraken nakomen, feedback serieus nemen en een klacht direct oplossen. Je kunt op ons rekenen, tijdens en na de aankoop.

De gezichten achter thuiskeukens.nl

Andrea en Raymond zijn in 2011 thuiskeukens begonnen. Andrea heeft een administratieve basis en is verantwoordelijk voor alles wat op de achtergrond gebeurd. Raymond is met keukens opgegroeid. "Ik ben in de keuken geboren. Dat zou je inderdaad best kunnen zeggen. Ik kom uit een keukenfamilie. Mijn ouders hebben een keukenzaak gehad en ik ben dus met de keukens opgegroeid. Ik kwam er vroeg mee in aanraking en al gauw stond voor mij vast dat ik met keukens mijn boterham zou willen verdienen." Inmiddels werkt Raymond ruim 30 jaar in de keukenbranche waarvan 25 jaar als ondernemer.