Garantie keukenkasten

De fabrieksgarantie van 5 jaar voor keukenkasten heeft betrekking op gebreken door materiaal- en productfouten, montagekosten zijn uitgesloten van garantie. De fabrieksgarantie periode gaat in vanaf de datum dat Häcker de keukenkasten heeft afgeleverd in ons magazijn. Schade ontstaan door vocht, foutieve montage, verkeerde reiniging, niet tijdig of verkeerd onderhoud en bedrijfsmatig gebruik zijn tevens uitgesloten. Er wordt een onderhoudsvoorschrift meegeleverd bij de keukenkasten.

Garantie werkbladen

De fabrieksgarantie voor werkbladen is 2 jaar. Schade aan werkbladen door foutieve montage, plaatsen van warme voorwerpen als pannen en schalen direct op het werkblad, blootstelling aan schadelijke stoffen of schoonmaakmiddelen, beschadiging door stoten, verkeerd onderhoud, overmatige belasting door bijvoorbeeld te staan of zitten op het werkblad zijn uitgesloten voor reclamatie. Er wordt een onderhoudsvoorschrift meegeleverd bij het werkblad.

Garantie apparatuur

De fabrieksgarantie op Siemens keukenapparaten is 2 jaar. Er is een mogelijkheid om deze garantie kosteloos met 3 extra jaar te verlengen. Deze verlengde garantie is geldig bij aanschaf van 4 of meer Siemens inbouwapparaten uit verschillende productgroepen. De apparaten moeten op hetzelfde moment bij dezelfde leverancier zijn aangekocht. Om in aanmerking te komen voor garantie verlenging, dien je de apparatuur binnen de door de fabrikant gestelde termijn te registreren. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar de online registratie pagina Siemens.

Apparatuur registreren

Plan een service afspraak

Hacker Systemat keukenkasten