Waar kan ik losse keukenkasten kopen?

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit keukenkasten voor een scherpe prijs? Thuiskeukens levert voorgemonteerde keukenkasten vanuit de fabriek bij jouw thuis. Start nu meteen en bereken de prijs voor jouw keukenkasten. Wij zorgen dat jouw bestelling klopt!

Welke soorten keukenkasten zijn er?

Keukenkasten zijn er in allerlei soorten. Een flat-pack keukenkast wordt geleverd als bouwpakket, je ontvangt planken met bevestigingsmiddelen waarvan je zelf nog een keukenkast moet bouwen. Alle keukenkasten op onze website worden voor gemonteerd geleverd vanuit de fabriek. Voor gemonteerde keukenkasten zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast is de kwaliteit van dit soort keukenkasten vele malen beter en sterker.

Welke maten keukenkasten zijn er?

Keukenkasten zijn er in veel verschillende maatvoeringen. Je kunt maten met elkaar combineren of juist gelijke maten laten terugkomen in je ontwerp. Inbouwapparatuur is vaak 60,0cm breed, dat is sowieso een maatvoering welke veel voorkomt in keuken.

De meeste onder- en bovenkasten zijn leverbaar in 15,0cm - 20,0cm - 30,0cm - 40,0cm - 45,0cm - 50,0cm - 60,0cm - 80,0cm - 90,0cm - 100,0cm - 120,0cm breed. Keukenkasten t/m 60,0cm breed zijn vaak uitgevoerd met 1 deur of laden en korfladen. Keukenkasten vanaf 80,0cm breed vaak met 2 deuren of laden. De hoogte van onderkasten varieert van 65,0cm tot 85,0cm hoog. De onderkasten op deze website zijn 78,0cm hoog zonder plint en zonder werkblad. Komt er een werkblad van 3,0cm dik op je keukenkasten en plan je een plint hoogte van 13,0cm, dan ontstaat er een werkhoogte van 94,0cm.

Bovenkasten zijn leverbaar in dezelfde breedte maten als onderkasten. De hoogte van bovenkasten varieert van 39,0cm t/m 104,0cm hoog. Een bovenkast van 39,0cm hoog heeft altijd een klepdeur. Een bovenkast van 52,0 en 65,0cm hoog is leverbaar met een draaideur of een zwenkdeur. Bovenkasten vanaf 78,0cm hoog zijn leverbaar met een of 2 draaideuren.

Staande keukenkasten zijn meestal 60,0cm breed zodat apparatuur zoals een vaatwasser, oven, koeler of vriezer past in de kast. Staande kasten zijn leverbaar in 30,0cm - 40,0cm - 50,0cm - 60,0cm breed. De hoogte van staande kasten varieert van 143,0cm t/m 221,0cm hoog. Onder de staande kast komt altijd een plint, een staande kast van 221,0cm hoog met daaronder een plint van 13,0cm hoog komt totaal op 234,0cm hoog.

Welke maten keukenkasten zijn er?

Keukenkasten maten

Is Häcker een goed merk?

Häcker is een betrouwbaar en goed merk voor keukenkasten. In Duitsland produceert Häcker op twee locaties keukenkasten. Naast de fabriek in Rödinghausen, heeft Häcker in september 2020 een volledig geautomatiseerde fabriek in Venne in gebruik genomen. De systemat keukenkasten worden voornamelijk in Venne geproduceerd. Häcker is een familie onderneming met een lange termijn visie gericht op kwaliteit en continuïteit.

Häcker heeft tot januari 2023 drie verschillende lijnen geproduceerd, Classic, Concept130 en systemat. Van de huidige productie lijnen zijn de systemat keukenkasten de absolute top in de keukenmarkt. Veel keukenzaken bieden de Concept130 lijn aan als een eigen merk. Hierdoor is Häcker breed vertegenwoordigd in de keukenmarkt, maar niet altijd goed zichtbaar als merk.

Keukenkasten