Keukenkasten

Ben jij op zoek naar keukenkasten? Kies en configureer online de keukenkasten naar jouw smaak en zie meteen wat alles kost. Je zult verbaast zijn wat jij kunt besparen. Sinds 2011 is thuiskeukens de online keukenkasten specialist. Wij leveren hoogwaardige keukenkasten van het Duitse merk Häcker systemat. Bestel keukenkasten online of in onze winkel met hulp van een keukenkasten specialist.

Voorgemonteerde keukenkasten vanaf de fabriek

Al onze keukenkasten worden voorgemonteerd in de fabriek. Je bestelt dus complete kasten, kant en klaar gemonteerd. Bij levering heb je meteen een keukenkast in handen met laden erin en keukendeuren en ladefronten erop. Voorgemonteerde keukenkasten zijn constructief sterker en eenvoudig te plaatsen. Onderdelen zoals stelpoten, plinten, koppelschroeven, metalen plankendragers, grepen, greeplijsten en plint klemmen worden standaard meegeleverd.

Breedte maten keukenkasten

De meeste keukenkasten zijn leverbaar in breedte 30cm, 40cm, 45cm, 50cm, 60cm, 80cm, 90cm, 100cm en 120cm. Een beperkt aantal keukenkasten is ook leverbaar in 15cm en 20cm breed. Dit zijn open regaalkasten of onderkasten voor kruiden en olie flesjes. De beschikbare breedte maten van elke kast vindt je op de productpagina van de keukenkast.

Diepte maten keukenkasten

Onderkasten en hoge kasten zijn standaard 56cm diep. Hierbij komt de deurdikte van het front, de deurdikte is meestal 1,9cm. In keukenkasten met een korpusdiepte van 56cm past een inbouwkoelkast, inbouw oven of vaatwasser. De meeste keukenkasten voor onder het werkblad en hoge kasten voor servies zijn ook leverbaar met een korpusdiepte van 46cm en 35cm. Bovenkasten zijn altijd 35cm diep exclusief de deurdikte.

Welke diepte maten zijn keukenkasten leverbaar?

Keukenkasten

Keukenkasten hoge kwaliteit